Tri mjeseca povratka potpuno je drugačiji Lionel Messi

Nakon tromjesečne zabrane nastupa u Kupu Amerike, Lionel Messi još je jednom nosio dres Argentina, ali čini se da se i on promijenio. On nije bio Lionel Messi, koji je bio poslušan, ali snažan i dominirajući kapetan. Uoči provokacije drugog igrača, hrabro prihvatite izazov i protumačite protivnika. Možda je zbog zaštite Barcelone Lionel Messi uvijek mislio da, dok god on dobro obavi svoj dio, može. No, nakon ovogodišnjih događaja, potpuno je shvatio da je njegov lijepi svijet lažan i da mora težiti promjenama.

U ovom međunarodnom nogometnom zagrijavanju, Argentina je pokazala lice nove generacije nogometaša. Novi mladi igrači pridružili su se pomlađivanju Argentine, a povratak Lionela Messija sve ih je vrištao od uzbuđenja. Jer u srcima nove generacije igrača Lionel Messi je postojanje idola i duhovni stup njihovog napretka. Igranje nogometa u istom dresovi za nogomet kao i Lionel Messi san je mnogih mladih igrača.

Povratak Lionela Messija zaradio je Argentinu dva gola. Lionel Messi, koji je nekad šutio, iznenadio je obožavatelje svojim vodstvom, osjećajem odgovornosti i aktivnim protestima. Navijači svi znaju da je Lionel Messi sazrio zbog onoga što se dogodilo. Ne može biti tako nevin. Lionel Messi mora se promijeniti kako bi preuzeo odgovornost, što je najpovoljniji protunapad, a također i ujediniti momčad za pobjedu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *