Barcelona koja ne zna kako iskoristiti igrače

Ivan rakiti ć, koji je za Barcelonu osvojio tri uzastopna naslova, izgubio je glavnu ulogu i sada je vjerojatnije da će biti na klupi u dresovi za nogomet. U samo godinu dana njegova se situacija u Barceloni jako promijenila. Prije godinu dana Paris Saint Germain također je želio da se Ivan rakiti ć pridruži njihovom timu, spreman platiti dvostruko više od Barcelone. Međutim, Ivan je rakiti ć ipak odlučio ostati u Barceloni jer mu se sviđao Barcelona dres i bio je spreman stalno ga pratiti.

Barcelona je uvijek bila vrlo dobra za igrače odane momčadi, ali zašto je Ivan rakiti ć takav rezultat? Veznjak Barcelone trenutno nije stabilan i svi su novi igrači. Snaga veznjaka Ivana rakiti ć još uvijek je dobra. Nakon godina treniranja i natjecanja, trebao bi znati više o taktikama Barcelone. Zašto je Ivan rakiti ć odjednom odustao? Nije se ozlijedio niti pao natrag. Juventus također želi ovog ljeta potpisati Ivana rakiti ć, što pokazuje da je njegova fizička sprema u redu.

Barcelona je ove godine odjednom promijenila previše igrača, pa je teško postići prešutno razumijevanje. Još se igrača osjeća kao da ne mogu započeti. S tim u vezi, Barcelona može naučiti od zamjene ljudskih resursa Manchester Cityja. Neka se novi igrači polako integriraju u tim, stari igrači također polako izlaze iz tima. U ovoj zamjeni između njegovanja prešutnog razumijevanja između igrača, ali ne i da se tim iznenada upusti u čudan prizor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *