Dogodio se najgori događaj Tottenhama Hotspura

U 11. kolu Premijer lige 2019. – Tottenham Hotspur remizirao je s 1: 1 s Evertonom. Tottenham Hotspur nije osvojio niti jednu utakmicu u novoj sezoni, s tri remija i devet poraza u 12 utakmica Premier lige. Toliko da je vanjska medijska publika dovela u pitanje Tottenham Hotspur, zbog čega se trener Tottenhama Hotspur također suočio s velikom mukom. Ali nitko nije pomislio da se dogodio još gori događaj. U igri su dva igrača koja su nosila Tottenham Hotspur dres izravno srušila drugog igrača na zemlju što je rezultiralo ozbiljnom deformacijom stopala.

Nastanak događaja također ozbiljno utječe na mentalitet igrača. U kasnijim igrama stanje igrača je očito propalo. 손 흥 민 je otpušten zbog nesreće. Njegovo raspoloženje je vrlo nestabilno, plače izravno na terenu, srce mu se srušilo. Navijači su gledali njegovu dresovi za nogomet br. 7 i polako napuštali teren. Kakve će posljedice donijeti ova igra?

Bez obzira na vrstu natjecanja, najviše straha je ozljeda. Jednom ozlijeđen, izravno će utjecati na fizičku i psihološku kvalitetu igrača, a neki ljudi će čak i odrezati vlastiti životni put. Stoga su kvaliteta i karakter igrača vrlo važni. Nadam se da će kroz ovaj događaj sportaši moći razumjeti što je pravi sportski duh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *