Kontinuitet između trenera i igrača

Zašto igračeva snaga ima izravan odnos s trenerom? Igrači se pridržavaju trenerskog rasporeda, a kada su prednosti i pozicije igrača asimetrične, nastupit će veliki jaz. Philippe Coutinho, nekada glavni napadač Liverpoola, izgubio je mnogo snage u transferu u Barcelonu, uglavnom zbog razlika u stilu sustava i nogometa. Stoga je trener više poput svjetionika, smjer bi trebao biti točan, kako bi odigrao svoju dužnu ulogu.

Sadašnji dresovi za nogomet Philippea Coutinha postao je simbol FC Bayerna Myunchena koji u Barceloni nema prostora za napredak. Za dobrog nogometaša gubitak voljenog nogometnog sna užasna je stvar, pa je Philippe Coutinho odabrao da opet bude sam. Ove utakmice Bayern Myunchena također su pomogle Philippeu Coutinhu da brzo stekne nogometni smisao godine. Sam je sa zadovoljstvom poručio navijačima da je volio FC Bayern München dres i da će dati sve od sebe za momčad.

FC Bayern Myunchen ovog ljeta ima veliku potrebu za igračima poput Philippea Coutinha zbog povlačenja krilnih igrača. Iz iskustva Philippea Coutinha jasno se vidi kako su nogometni sustav i izvrsna pamet trenera izravno povezani s životom nogometaša. Razmislite je li trener važniji ili je igrač važniji u savršenom nogometnom timu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *