Dva najjača napadača Barcelone ostaju nepromijenjena

Posljednja skupina nogometaša Barcelone imala je više od 30 godina, ali još uvijek su bili tako snažni. Lionel Messi i Luis Surez zaista zaslužuju da je MSN kombinacija Barcelone u to vrijeme, najmoćnija i najstrašnija prednja kombinacija u povijesti. Iako je Neymar odlučio napustiti tim, njihova kombinacija bila je najjača naprijed. U utakmici s Interom iz Milana, dvojica igrača su prećutno surađivala. U teškoj obrani njihova prešutna suradnja poticala je cilj za pobjedu momčadi. Lionel Messi također je impresionirao protivnike izvrsnim učinkom. Nakon utakmice, igrači Intera Milan natjecali su se u razmjeni dresovi za nogomet s ​​Lionelom Messijem.

U osmom kolu španjolske lige Barcelona je kod kuće savladala Sevilla FC rezultatom 4-0. Ovo je najbolji učinak Barca od nove sezone, a također se osjećaju posebno uzbuđeni igrači koji su upravo stavili na Barcelona dres. Oni su bili pod vanjskim pritiskom još od igre. Loš rekord Barcelone sprečava ih da sretno igraju nogometnu utakmicu. Sada igraju i Lionel Messi i Luis Surez, što također omogućuje novim igračima da bolje igraju svoje snage.

Igrači Barcelone poboljšali su razinu prećutnog razumijevanja kroz iskustva ovih utakmica. Slobodni udarac Lionela Messija i dalje je nezaustavljiv, proboj Luisova Sureza je neusporediv, novi igrači Ousmane Demb L e, Frenkie de Jong i tako dalje nastupili su vrlo dobro. Barcelona je podjednako jaka među tim nogometnim velikanima, čekajući da se pojave igrači poput Lionela Messija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *