Koji nogometni klub može održati izvornu ideju?

Ovogodišnji Manchester United i Tottenham Hotspur potpuno su beznadežni, a njihov rekord je u padu. Početni oblik Real Madrida također su dovedeni u pitanje navijači, ali u posljednjim igrama Real Madrid je polako pronašao prešutni osjećaj zajedništva. Uostalom, treba vremena i iskustva da napravite veliki pomak. Ovaj Real Madrid4-2 poražen je od Granade Club de F tbol, ​​navijači su oduševljeno navijali za podizanje Real Madrid dres, ovo je dugo izgubljena radost.

U ovoj igri Karim Benzema ima napredni cilj. Idući Eden Hazard savršeno je oborio rekord u La Ligi, postigavši ​​svoj prvi pogodak u La Ligi za dresovi za nogomet. Bio je to najsretniji trenutak u 120 dana kada se pridružio Real Madridu. Eden Hazard bio je pod prevelikim očekivanjima i pritiskom zbog svog statusa. Psihološki čimbenici cijelo su ga vrijeme činili nesretnim, a stadion nije u dobrom stanju. Nakon što je vidio rezultat Edena Hazarda, depresivni izraz na licu se konačno opuštao pokazujući sjajan osmijeh. Vratite se samouvjerenom Edenu Hazardu, vjerujem da će mu biti bolje u budućnosti.

U ovom natjecanju, da vidimo uspon nekih momčadi. Granada Club de Ftbol, ​​Red Bull Salzburg i drugi, njihova snaga brzo raste. Ali te poznate obitelji izgubile su svoju pravu snagu u slavi prošlosti. Čast je lako izgubiti, a ako želite zauvijek stajati, ne zaboravite izvornu jednostavnu ideju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *