Treneri i igrači Tottenhama Hotspura više nisu usredotočeni

Liverpool je osvojio titulu u Ligi prvaka, čime je momčad više ujedinjena, a niti jedan igrač ljeta nije ponudio vijesti o transferu. Pripadnik Tottenhama Hotspur nalazi se usred vala. Jer igrači žele transfer, ali trener je prisiljen da ostane, tako da se unutarnji igrači momčadi puno ne slažu. Tottenham Hotspur 2-7 izgubio je od FC Bayerna Myunchena, iznenadivši publiku u Tottenham Hotspur dres. Uostalom, Tottenham Hotspur je još uvijek vrlo jaka momčad. Što će se tako loše izgubiti?

Tottenham Hotspur nije se dobro snašao u sedam rundi lige, a igrači i treneri nisu bili u istom mislima. Zbog distrakcije glavnih igrača znatno se smanjuje ukupna snaga tima. Prilikom promjene dresovi za nogomet u svlačionici čak je pronađen sukob riječi. Trener Tottenhama Hotspur izgubio je nekoliko važnih mečeva zbog čega je izgubio duh i ima neke sumnje u svoju taktiku. Tottenham Hotspur suočen je sa retrogresivnom situacijom s titulom prvaka Lige prvaka.

Ljudsko srce je najnepredvidivija dubina na svijetu. Budući da srce nije u timu, tijelo će pratiti hlađenje. Pep Guardiola, trener Manchester Cityja, to vrlo dobro zna. Jednom kada igrači zatraže da napuste tim, pokušajte zadržati ono što mogu i pustite ih ako ne žele. Ostavljajući nenamjernog igrača u momčadi da hoda, bolje je pronaći nove snage koje će se pridružiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *