Barcelona je imala najgori rekord ikad

Barselonski rekord ove godine je strašan. Bilo u Ligi prvaka ili u Španjolskoj, rezultat momčadi je najgori ikad. Lionel Messi, koji obično nije bio ljut na svoje suigrače, napokon se naljutio. U svlačionici je Lionel Messi pogledao svoje suigrače u dresovi za nogomet i rekao: “Ne možemo tako izgubiti. Moramo više raditi na treningu i razveseliti ekipu.”

Barcelona je na gostovanju kod Granade Club de Ftbol izgubila s 2: 0, što je bio neočekivan rezultat. Barcelona sada gubi po volji. Nije lako pobijediti u igri. I nakon nekoliko utakmica momčad nije postigla pogodak, a zatvorila ih je druga momčad. To nesumnjivo utječe na slavu Barcelona dres, koji je tijekom godina bio visoki nogometni pionir.

Čudno je pomisliti da su svi igrači koji su ove godine citirani podjednako jaki. Zašto kombinacija nije bila učinkovita? Da li savršeni tim nastoji postići jednaku snagu među igračima, a ne pojedinačno izvanrednu tehničku snagu? Prema Liverpoolu, njihova momčad ima gotovo jednaku snagu među igračima, nema posebno starijih igrača. U finalu Lige prvaka Liverpool se oslanjao na suradnju igrača i super moć cijelog tima da se ujedine, tako da su obični ljudi dobili konačnu pobjedu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *