Neuspjeh Real Madrida uvećao se beskonačno

Trener Real Madrida Zinedine Zidane posljednjih je dana gurnut u vrh medija zbog poraza u Ligi prvaka. Uostalom, to je najveća sramota koju je Real Madrid imao u godinama, a tu čast nije ostala ni u jednoj igri. Paris Saint-Germain, prvi put u Ligi prvaka, uspio je svladati Real Madrid u nedostatku ključnih igrača. Real Madrid je zaista razočarao navijače diljem svijeta.

Real Madrid je uvijek bio vrhunski igrač u nogometnoj reprezentaciji. Pridružiti se Real Madridu i nositi Real Madrid dres, san je igrača. Nažalost, snaga Real Madrida je neočekivana. Jesu li igrači i treneri stvarno toliko slabi? Prije toga, navijači su mogli dobiti dresovi za nogomet s potpisom igrača Real Madrida. To je bila sretna stvar u životu. Također zbog sjajnih postignuća Real Madrida brzina svačijeg napretka je intenzivna.

Je li Real Madrid stvarno ovako pao? Velika količina novca uložena ove godine nije se učinkovito pozvala. Možda je to samo neočekivana igra. Nijedan tim neće uvijek pobijediti. Nadamo se da će u sljedećoj utakmici Real Madrid vratiti situaciju i pustiti neugodno javno mnijenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *